назад

Мария Силвестър гостува на радио N-JOY

Публикувано на в категория: N-JOY
 

Днес в шоуто "Приятно разсеяни с Деси" специален гост беше Мария Силвестър.

Освен, за да получи специални поздрави от екипа ни по повод рождения си ден, Мария разкри детайли и за предстоящия да стартира нов сезон на „Бригада Нов дом“.

Новите епизоди на социалното предаване са посветени на многодетните семейства и реализирането на мечтите и копнежите на най-малките им членове. За първи път в третия сезон ще видим майстор Караджов и неговите момчета в ново амплоа – не само да ремонтират, а и да строят. В един от епизодите бригадата ще се изправи пред предизвикателството да ремонтират 100-годишна селска къща в Балкана, на която липсват основни части като врати и прозорци, вода и електричество. 

Предаването е част от мисията на bTV да прави зрителите съпричастни с трогателни човешки истории, в които герои са обикновените хора. Вече трети сезон екипът на „Бригада Нов дом“ променя съдбите на крайно нуждаещи се семейства, като само за пет дни превръщат старите им и нефункционални домове в удобно и уютно място за живеене. Мария Силвестър и Бригдата на Караджов не само подобряват условията на живот на семействата, но връщат надеждата им в живота и добротата и им дават кураж да продължат напред. Успяват да осигурят на децата социалния минимум, който всеки заслужава, и нещо повече – да сбъднат мечтите им да живеят в уютен и красив дом.

Социалният проект на bTV не само разказва трогателни истории, но дава и позитивен пример на зрителите как да работим заедно като общество. 

Мария Силвестър подкрепя и социално-ангажирани каузи като фондацията Best Buddies в България – „Да бъдеш с приятел - България“ – стреми се да социализира хора в неравностойо положение и да създаде море от доброволци, които да им помагат. Организацията е посветена на изграждане на глобално движение от доброволци, което предоставя възможности за създаване на лични приятелства, интегрирана заетост и развитие на лидерските умения на лица със интелектуални затруднения и увреждания, засягащи интелекта и развитието. 

Първият епизод на „Бригада Нов дом“ 3 ще разкаже историята на самотния татко Георги и двете му дъщери Ани и Жаклин. Съдбата на семейство Ганчеви е наситена с тъга, но и с много любов, детски глъч и детски усмивки. Домът на Георги е е в окаяно състояние и въпреки че във всеки свободен момент той се старае да ремонтира по нещо, условията на живот в нея остават мизерни. Банята и тоалетната са извън къщата, мивка в кухнята липсва, мебелите са оскъдни. Мария Силвестър и бригадата на Караджов имат за задача да сбъднат мечтата на децата и да превърнат дома в удобно място за живеене.  

Мария Силвестър и неуморната бригадата на Влади Караджов ще променят съдбата на 14 нуждаещи се семейства в новия трети сезон на „Бригада Нов дом“, който стартира на 1 март по bTV.