назад

Disciples пуснаха ново парче

Публикувано на в категория: Музика
 

Disciples представи вълнуващо ново парче.

Песента, озаглавена “48HRS”, излиза през лейбъла на Пийт Тонг FFRR.

Заразителният сингъл на платинената група от Великобритания притежава енергична басова линия, потопена в отличителното за Disciples звучене, изпълнено със синтезатори и ударни инструменти.

Показвайки истинската същност на таланта на триото, Дювал и Люк Мак ще представят вокалните си умения в богата смесица от фалцета на Дювал и естествено дълбокия глас на Люк Мак. Гарниран със заразителен ритъм, “48HRS” е признак за ъндърграунд корените на триото.

“48HRS” следва успешния златен сингъл на триото от миналата година “On My Mind”, както и “Jealousy”.

Disciples разпродадоха билетите за предстоящия си дебютен концерт в известната лондонска зала KOKO на 22 февруари и ще изпълняват денс хитовете си с банда на живо. Въпреки това, те ще останат верни на корените си, като добавят DJ елементи към изпълненията си. Нейтън Дювал, който ще бъде главен вокалист, ще представи “48HRS” пред нетърпеливите фенове, от което се очаква огромна реакция от тълпата.

2018 г. вече изглежда като най-голямата година за бляскавата кариера на триото, което продължава да доказва репутацията си на най-вълнуващата група на денс сцената.


Още новини