назад

Искра Донова се включи в Седмицата на любовта

Публикувано на в категория: N-JOY
 

Седмица на любовта по радио N-JOY продължава до 16-ти февруари.

Днес специалната ни гостенка беше актрисата Искра Донова.  

В момента телевизионните зрители гледат Искра в ролята на красивата кръчмарка Снежана в сериала "Скъпи наследници". Умна, решителна и еманципирана, тя се грижи не само за по-малката си сестра Ана, но и за комфорта на цялото село.

Млади и стари знаят, че при Снежана ще намерят люта ракия, вкусни ястия, но и някой, готов да изслуша проблемите им и да им покаже съпричастност.

Но като всеки човек, Снежана също пази тайни, които могат да променят съдбите на най-близките й. Зрителите, който са има възможност да гледат последните епизоди вече видяха неочакван обрат

Искра Донова е носителка на наградата "Икар" през 2012 за поддържаща женска роля - Джес в "Любов и пари" от Денис Кели.  Тя е активен артист, който почитателите на театъра познават от редица постановки на Младежки театър „Николай Бинев“ (Пола в Кухнята, Деа в Семеен албум, Жана в Летище) и Малък градски театър „Зад канала" (Лаура в Канкун).

В Шоуто от 10 до 2 НеЙа и Искра обмениха размисли на тема любов, театър, телевизия, ролите на сцена и в живота. Вижте разговора им във Facebook страницата на радио N-JOY. 

Още новини