назад

Даяна Ханджиева даде старт на Седмицата на лобовта

Публикувано на в категория: N-JOY
 

По радио N-JOY от 12 до 16 февруари тече Седмица на любовта.

Старт на интересните гостувания в студиото даде Даяна Ханджиева.

Актрисата от сериала "Скъпи наследници" гостува на Инспектор N-JOY на 12 февруари.

Гледайте интервюто с Даяна във Facebook страницата на радио N-JOY и вижте по-долу на страницата как младата звезда се превъплъти в ролята на синоптичка. 

Най-мащабната продукция в света на телевизионното кино – сериалът „Скъпи наследници“, е първата голяма сцена за Даяна Ханджиева.

В продукцията тя прави своя блестящ дебют в ролята на Катерина - невролог в реномирана болница, чийто живот се обръща на 180 градуса, когато се изправя пред последната воля на дядо си.

Извън снимачната площадка животът на Даяна изобилства от най-различни дейности – занимава се с танци от най-ранна детска възраст, а в момента учи реклама, която е нейният план Б за реализация.

Даяна от дете мечтае да бъде като Анджелина Джоли, вдъхновена от хуманитарната дейност на известната актриса. Признава, че никога не е усещала актьорската професия като призвание, но е изкушена от перспективата да бъде известна, за да има възможност да помага на хората. Така, на 15-годишна възраст, се записва в школа по актьорско майсторство. Следват епизодични роли в киното и телевизията, сред които такава в американската продукция „Getaway”, където е дубльор на Селена Гомез и си партнира с Итън Хоук.

Преди две години по време на поредната й бригада в САЩ, получава обаждане, че е избрана за роля в „Скъпи наследници“ и се прибира предсрочно, за да застане рамо до рамо с утвърдени актьори от каста на продукцията.

Даяна Ханджиева, в ролята на Катерина, може да гледате всеки ден от понеделник до петък от 18.00 часа по bTV.


Още новини