назад

Робин Шулц представи новата си песен

Публикувано на в категория: Музика
 

Робин Шулц затвърждава позиции с третия си студиен албум.

Записът Uncovered излезе в края на септември миналата година, което се превърна във важно събитие в музикалната кариера на артиста.

Изминаха малко повече от 3 години след като 30-годишният музикант представи песента, превърнала се в хит “Prayer in C” (feat. Lilly Wood & The Prick), която постави началото на завладяването на музикалната сцена за Шулц.

Сингълът се превърна в най-успешния за Германия за последните 2 десетилетия.

След като изпълнителят продължава да издава хит след хит, той с право е считан за олицетворение на световен поп феномен, заедно с безбройните си оглавяващи класации издания.

Робин има златни и платинени награди, както и милиарди слушания зад себе си.

Продуциран на път, по време на многобройните разпродадени турнета на изпълнителя в целия свят, албумът Uncovered, включващ 18 парчета, предлага обещаваща смесица от хаус, електро и поп. Например сътрудничеството с Давид Гета за сингъла “Shed A Light” (feat. Cheat Codes) (златен в Германия) или втория сингъл от албума “OK” с участието на британската суперзвезда Джеймс Блънт (с троен златен сертификат в Германия), който стана седмия номер едно сингъл на изпълнителя в Германия. Да не забравяме и наскоро излезлия трети сингъл от албума “I Believe I’m Fine”, зашеметяваща песен с участието на френската изгряваща звезда HUGEL (номер 5 в Германия).

Следващият четвърти сингъл от албума Uncovered е носталгичното парче “Unforgettable” (feat. Marc Scibilia), което връща слушателя назад във времето със завладяваща мелодия, хаус звучене, стабилно като сърдечен ритъм. Песента е припомняне на кратък миг, който е отминал прекалено бързо, романтичен спомен, който няма да избледнее: “Every step I take, everywhere I go, I see your face, unforgettable! / Every heart you break, you’ll never know, I see your face, unforgettable”, гласи замечтания текст на припева, изпят от Marc Scibilia. И въпреки, че е много вероятно двамата главни герои никога повече да не се видят, последният сингъл на Робин Шулц със сигурност е тук, за да остане дълго.

Албумът Uncovered на Robin Schulz е на музикалния пазар от Орфей Мюзик, изключителен лицензиант на Warner Music International.

Още новини