назад

Стинг и Шаги направиха обща песен

Публикувано на в категория: Музика
 

Силен музикален старт на 2018 г. обещават световните суперзвезди Стинг и Шаги.

Двамата зарадваха многобройните си фенове по цял свят с новината за съвместно парче.

Сингълът е озаглавен “Don’t Make Me Wait” и ще излезе на 2-ри февруари 2018 г. (петък).

На 7-ми януари 2018 г. ще бъде заснето официалното видео него.

Идеята за парчето се ражда от любовта на двамата изпълнители към Ямайка, музиката, населението и културата на островната държава.

Записът е реализиран в края на 2017 г., а по време на работата в студиото Стинг и Шаги буквално постигат симбиоза по отношение на ритъм, текст и музика.

Музикален продуцент на парчето е Sting International – продуцент на всички световни #1 хитове на Шаги ("It Wasn't Me", "Angel", "Boombastic" и "Oh Carolina").

В събота, 6-ти януари 2018 г. артистите ще представят “Don’t Make Me Wait” на живо в сърцето на Ямайка пред 20 хил. души на благотворителния концерт “Shaggy & Friends” за подпомагане на детската клиника Bustamante Hospital в столицата на страната Кингстън.

Преди броени дни, при гостуване в най-голямата радиостанция в Ямайка - Irie FM, Шаги представи на слушателите откъс от “Don’t Make Me Wait”. Популярният реге диджей и водещ на предаването DJ Боунс е толкова развълнуван от предстоящия проект и пуска откъса 3 пъти, след което Шаги спонтанно се включва на живо от студиото с акапелно изпълнение на своята партия. 


Още новини