назад

Братовчед на Риана стана жертва на въоръжено насилие

Публикувано на в категория: Общество
 

Братовчед на поп звездата Риана е бил убит в Барбадос, часове след като са прекарали Коледа заедно.

29-годишната певица публикува серия снимки, на които е заедно с Tavon Kaiseen Alleyne и призова към слагане на край на въоръженото насилие.

21-годишния Alleyne се е разхождал в района на Сейнт Майкъл около 7 вечерта във вторник, когато е бил нападнат и прострелян няколко пъти от въоръжен мъж.

„Почивай в мир, братовчеде! Не мога да повярвам, че само преди часове беше в прегръдките ми. Не съм си помисляла, че това ще бъде последният път, когато ще усетя топлината на тялото ти. Винаги ще те обичам, човече!“- написа съкрушената Риана в профила си в Instagram.

Носителката на седем награди Грами придружи поста си с хаштага #endgunviolence, обръщайки внимание на зачестилите случай на въоръжено насилие.

По-рано този месец полицията в Барбадос разкри, че има значително увеличение на свързаните с използването на огнестрелно оръжие престъпления, сравнено с 2016 г. Данните сочат, че от 28 убийства, 22 са причинени от оръжие.

По информация на Nation News, убиецът на Alleyne, който е стрелял няколко пъти и е избягал от местопрестъплението, все още не е идентифициран.

 

Още новини