назад

Михаела Филева записа дует с автора на Последни думи

Публикувано на в категория: Музика
 

Михаела Филева направи чудесен коледен подарък на своите почитатели, като записа красив дует с автора на най-новия си сингъл – „Последни думи”.

Талантливият музикален продуцент Боян Христов показва още едно свое качество с впечатляващото си участие в акустичната версия на песента.

Позитивната усмивка на Михаела Филева изгря като празнична звезда в най-новия студиен видеоклип. Парчето излезе в официалния YouTube канал на „Монте Мюзик” (https://youtu.be/QvuB1vd-9zs). Акустичният аранжимент е на музикантите Краси Тодоров, Васил Крумов и Васил Вутев, а хармоничният дует между Михаела и Боян привлича вниманието още в първите секунди на песента.

„ИЗНЕНАДА!!! Ето един малък предколеден подарък от мен и Боян Христов. Акустична версия на “Последни думи”“ – написа певицата в своята официална фен-страница снощи.

„Последни думи” излезе преди около месец и за кратко се превърна в една от най-популярните български песни в радио и телевизионния ефир. Парчето спечели искрената симпатия на феновете още в първите дни след своята поява.

Акустичната версия на песента е последният запис, с който Миахела Филева ще изпрати успешната 2017 г. През новата година, певицата ще работи по своя втори самостоятелен албум, който се очаква да излезе още през пролетта на 2018 г. 


Още новини