назад

Вижте новото видео на Малума

Публикувано на в категория: Музика
 

Малума пусна нов видеоклип.

Видеото е към парчето "Corazón" с участието на бразилския певец Него до Борел.

Клипът е изцяло издържан в настроението на песента – енергично, жизнерадостно и секси.

Заснет на различни локации в Сао Пауло под режисурата на един от най-популярните видеомейкъри в Латинска Америка – Джеси Тереро, видеото към "Corazón" улавя по органичен начин атмосферата на Бразилия и отразява ежедневието на хората.

Специално участие във видеото има една от най-големите звезди не само на бразилския, но и на световния спорт - Роналдо де Азис Морейра или познат като футболната легенда Роналдиньо – с когото Малуманебрежно си подава топката по улиците на Сао Пауло.

Сингълът "Corazón" е вдъхновен от изключително популярната бразилска песен "Você Partiu Meu Coração" в изпълнение на Него до Борел заедно с Анита и Уесли Сафадао. Оригиналната песен на португалски се превръща в един от най-големите хитове за годината в Бразилия. По време на посещение в страната, Малума чува песента и решава, че иска да направи своя версия на парчето като добави латино ърбан ритми към бразилското фънки – поп звучене. Резултатът е съвсем нов прочит на песента със заявка за поредния глобален хит на Малума - парчето "Corazón" с участието на Него до Борел. 

"Corazón" е първият сингъл от предстоящия нов албум на Малума, който ще излезе през 2018 година. Песента излиза след най-успешния солов сингъл до момента в кариерата на изпълнителя - "Felices los 4" – който вече има десетки златни и платинени сертификати в редица страни по света, и оглави буквално всички чартове в Латинска Америка, Испания и Европа. 


Още новини