назад

Anitta и J. Balvin с общ сингъл и видео към него

Публикувано на в категория: Музика
 

Фигурите по дъската се местят отново и е време за третото издание от CheckMate.

За следващия ход, Anitta и J. Balvin, които са сред най-големите латиноамерикански артисти в момента, пускат ново парче Downtown, изпято на испански и с клип към него.

Сюжетът се развива в бляскавата обстановка на парижките казина от 40-те. Във видеото двамата изпълнители са приятели и партньори в престъпления.

Те обединяват красота и интелигентност, за да „разбият банка” и да спечелят най-високия залог на масата. Хазартът е тяхната вселена. Двамата наблюдават внимателно всеки човек в залата, за да го разучат подробно. „Те са мошеници и партньори”, разкрива Anitta.

Концепцията на видеото представя идеите на Bruno Ilogti, както и тези на артистите. „Предложих да снимаме в казино и Anitta искаше да покаже химията между нея и J. Balvin. Одобрихме хазартните препратки и измислихме историята. Получи се това, което публиката харесва: хубаво видео със сюжет и танци.”, споделя Ilogti, който стои и зад други клипове на Anitta, като “Sua Cara”, “Paradinha”, “Bang” и “Essa Mina É Louca”.

Песента е секси и разказва за предателство, превъзходство и желание между двама човека, които винаги искат още. „В текста се казва, че те искат още един „рунд”. Използвахме двойното значение на думата, за да свържем хазарта със съблазняването. Енергията между тях е привлекателна, но крайната им цел е да продължат и да спечелят още повече пари.”, обяснява Anitta.

Заснемането на видеото, две седмици по-рано в Ню Йорк, става лесно. „Ние сме много близки, играехме заедно през цялото време. Въпреки това, успяхме да заснемем всичко само за един ден.” „J.Balvin е невероятен, за мен е чест да имам песен заедно с него.”, отбелязва Anitta.

Грим и дизайн на костюмите

Френският блясък е вдъхновението на Yasmine Sterea за дизайна на костюмите. Дизайн, шиене, бельо и платове като латекс и дантела, са в основата на връзката между класическо и модерно. „Anitta се превъплъщава в силна, елегантна и секси жена. Нейният външен вид има за цел да я представи като мистериозна и да играе ролята, предназначена за нея във видеото.”, казва дизайнера на костюми.

Красотата на видеото също носи настроението на онова време: коса до раменете, червени устни и очна линия. „Това е класика. Очната линия удължава очите и изкуствените мигли допълват секси мистериозната “Downtown” външност.”, споделя Henrique Martins, гримьорът на певицата.

C&A, партньор в проекта на CheckMate от самото начало, не стои на страна от “Downtown”. Дрехите, които певицата носи, са на тази марка и се продават по магазините в Бразилия.

 

Още новини