назад

Кристиан Костов ще пее на Мис Свят в Китай

Публикувано на в категория: Музика
 

В събота, 18 ноември, Кристиан Костов ще влезе в историята като първия български изпълнител, който ще излезе на сцената на конкурса „Мис Свят“.

Той ще изпълни песента “You Got Me Girl” – английската версия на дебютния му сингъл „Не си за мен“ (2016, Вирджиния Рекърдс), с който оглави класацията за българска музика преди година.

Церемонията се провежда в китайския град Саня (о-в Хайнан) и ще бъде излъчвана на живо в цял свят от 02:00 ч. българско време. 

„След успеха, който постигнахме на „Евровизия“, не съм очаквал, че толкова скоро ще изляза на още по-голяма сцена и да пея буквално пред цял свят. За мен е огромна чест и съм щастлив, че имам възможност да подкрепя нашата представителка. Всички момичета тук са красиви, но смятам, че Мис България 2017 - Вероника Стефанова е изключителна и ще ни представи достойно на конкурса!“, вълнува се Кристиан. 

В момента продуцентите му от „Вирджиния Рекърдс“ подготвят следващия му самостоятелен сингъл, както и участието му в няколко събития в България през декември. 

ФОТО КРЕДИТ: Вирджиния Рекърдс/Личен архив