назад

Дженифър Лопес пусна втори сингъл

Публикувано на в категория: Музика
 

Дженифър Лопес представи видеото към новия си сингъл.

“Amor Amor Amor” е с участието на латино звездата Уисин и е втори сингъл от предстоящия нов испаноезичен албум на Дженифър Лопес, който ще излезе до края на годината от Sony Music Latin.

Парчето e третата колаборация (след тоталните хитове “Follow The Leader” и “Adrenalina”) между Дженифър Лопес и латино изпълнителя.

Новият сингъл показава за пореден път страхотната творческа химия между двамата.  

„Amor, Amor, Amor" е всичко, което очакваме от Джей Ло: динамично парче с енергичен бийт и секси звучене. За снимките на видеото екипът наема и затваря метростанция Боуъри в Ню Йорк. Режисьор на видеото на „Amor, Amor, Amor" е популярният Джеси Тереро.  

“Amor, Amor, Amor” излиза след големия успех на летния хит на Дженифър „Ni Tú Ni Yo” с участието на Gente de Zona и пилотен сингъл от предстоящия албум. След премиерата си, видеото към „Ni Tú Ni Yo” оглави глобалния чарт за най-гледани и споделяни видеа във VEVO и до момента има над 64 милиона гледания. Сингълът влезе в Топ 5 в чартовете за дигитална продажба и достигна #5 място в Spotify в класацията "Global Viral 50" с над 43 милиона прослушавиня.   

Новият албум на Дженифър Лопес ще излезе до края на годината от Sony Music Latin. У нас албумът ще бъде издаден в деня на световната премиера от Вирджиния Рекърдс/Sony Music.