назад

Коледният албум на Сиа излиза на 17-ти ноември

Публикувано на в категория: Музика
 

Sia обяви, че първият ѝ коледен албум “Everyday Is Christmas” ще излезе на 17-ти ноември.

Колекцията от оригинални коледни песни е написана от Sia и Greg Kurstin.

Главният сингъл “Santa’s Coming For Us” има няколко версии в албума, в който са включени и други празнични песни като “Candy Cane Lane”, “Ho Ho Ho”, и “Puppies Are Forever”, които са последвани от баладите “Underneath The Christmas Lights”, “Snowman”, и “Snowflake”.

Певицата наскоро завърши обиколката от турнето си “Nostalgic For The Present Tour” в Северна Америка, което беше обявено като „творческо очарование” (Billboard), „магическо изпълнение-изкуство” (AXS) и „изключително лично”. Лимитираното турне, за което има дати само за 2017 г., ще продължи през зимата на стадиони в Австралия и Нова Зеландия.

В допълнение към работата си над “Everyday is Christmas”, Sia е в процес на режисиране на първия си игрален филм, участва и като съавтор и изпълнител в световния топ 5 хит на Zayn “Dusk Til Dawn”, както и озвучава героя Songbird Serenade в анимационния филм “My Little Pony: The Movie” заедно с актьорите Emily Blunt, Zoe Saldana, и Kristin Chenoweth.

Траклист на албума “Everyday is Christmas”:

1. Santa's Coming For Us

2. Candy Cane Lane

3. Snowman

4. Snowflake

5. Ho Ho Ho

6. Puppies Are Forever

7. Sunshine

8. Underneath The Mistletoe

9. Everyday is Christmas

10. Underneath The Christmas Lights

 

За Sia:

Sia пусна номинирания за Grammy албум “This Is Acting” (Monkey Puzzle/RCA Records) през 2016 г., който беше посрещнат с огромно одобрение и осигури на певицата ролята на една от най-големите звезди в момента, и я превърна в един от най-търсените изпълнители на живо. Към момента тя е в списъка на 10-те най-слушани изпълнители в света в Spotify и има над 5,3 милиарда гледания в канала си в YouTube. Успешният ѝ сингъл “Cheap Thrills” стана глобален радио хит и беше един от най-продължително застоялите се сингли в топ 40 на 2016 г. Заедно със собствения си успех, Sia също така пише световни хитове за едни от най-големите звезди в момента като Beyoncé, Kanye West, Rihanna, Britney Spears, Katy Perry и много други.

Албумът на Sia “Everyday is Christmas” ще бъде на музикалния пазар от Орфей Мюзик, изключителен лицензиант на Warner Music International.

Още новини