назад

Лейди Гага получи подарък от Бионсе

Публикувано на в категория: Музика
 

Бионсе подари мил подарък на Лейди Гага.

Приятелският жест идва, след като Гага разкри преди дни, че страда от сериозно заболяване, заради което изпитва хронични болки и което наложи отлагането на турнето й.

Във вторник Гага качи снимка с дрехата-подарък в своята страница и изрази възторга и признателността си: 

„Чувствам се голяма късметлийка да получавам толкова любов“ – написа тя под снимката, на която носи дреха от линията спортни облекла на Бионсе - Ivy Park.

В началото на месеца Гага отмени концерт в Монреал, а в средата на септември беше принудена да се откаже и от участието си на бразилския фестивал Rock In Rio. Тогава певицата беше приета в болница с много силни болки.  Дни по-късно звездата съобщи, че страда от фибромиалгия и заради влошеното си здравословно състояние отложи европейската част от световното си турне.

Очаква се в предстоящия си биографичен филм, чийто издател е Netlix, Гага да разкрие подробности за здравословните си изпитания.

По повод подаръка на Бионсе под кадъра с комфортната дрежа Лейди Гага написа: „Благодаря ти, скъпа Би, че ми изпрати този удобен суитчер. Пази ми топло навън в хамака и така мога да бъде сред дърветата, небето и слънцето и да дишам дълбоко“.

Публикация, споделена от xoxo, Gaga (@ladygaga) на %месец %-ден %година в %-часа:%минути%сутрин/вечер ST

През 2010 г. двете изпълнителки си сътрудничиха за парчетата „Video Phone” и „Telephone”.

 

Борислав Вълов

Още новини