назад

Графа включва в концерта си публиката на Добрич и Русе

Публикувано на в категория: Музика
 

Публиката в Добрич и Русе ще има шанса да участва във впечатляващ дует с Графа, с една от най-любимите български песни – „Крадена любов”.

По време на концерта си в Арена Армеец по-рано тази година, Графа пя заедно с 14 000 души няколко от най-емблематичните парчета.

И този път изпълнителят ще пее заедно със своите верни фенове, които избраха да станат част от магията на двучасовото музикално преживяване.

Изпълнителят и неговата лайв банда ще пренесат емоцията от впечатляващото шоу в следващите два града от турнето.

На 19 септември Графа ще представи концерта си пред феновете в Добрич, а на 20 септември музикалното шоу ще се случи за първи път пред публиката в Русе. В социалната мрежа Графа сподели многократно, че е силно развълнуван и с нетърпение очаква предстоящите концерти, защото за първи път ще има възможността да представи подбраната си музикална програма в самостоятелен концерт на подобно ниво в тези градове.

Турнето продължава своята национална обиколка през септември и октомври, за да докосне почитателите със специалните концертни аранжименти от Арена Армеец, които оставиха запомняща се следа в историята на българската музика. Непосредствено преди музикалното преживяване, посетителите ще могат да разгледат и най-новите фен колекции от мърч-щанда. Летните театри в двата града ще бъдат озарени и от специалното светлинно шоу.

Билети са достъпни чрез онлайн продажба в системата на Eventim, както и в OMV бензиностанциите в цялата страна.

Снимки: Нели Куртева


Още новини