назад

Излиза нова колекция с хитове на Майкъл Джексън

Публикувано на в категория: Музика
 

На 29.09 ще излезе нов албум на Майкъл Джексън.

Колекцията Michael Jackson - Scream ще съдържа 13 от най-големите и незабравими хитове на Краля на поп музиката.

Албумът е продукт на съвместните усилия на лейбъла Epic/Legacy Recordings, в сътрудничество с наследниците на Майкъл Джексън - Estate of Michael Jackson.

Michael Jackson - Scream ще бъде издаден в два формата на физически носител - CD и фосфорециращ винил (с премиера 27.10) като всеки формат ще включва и специален постер.

В допълнение, колекцията включва и нов сингъл като бонус трак - “Blood on the Dance Floor X Dangerous”, енергичен денс микс от пет песни на Майкъл Джексън, създаден от дуото White Panda.

У нас албумът Scream ще бъде издаден в деня на световната премиера от Вирджиния Рекърдс/Sony Music и ще бъде наличен на физически носител (CD & винил) в онлайн магазина www.musicmall.bg

Миксът “Blood on The Dance Floor X Dangerous” включва семпли от песните „Blood on the Dance Floor”, “Dangerous”, “This Place Hotel”, “Leave Me Alone” и “Is It Scary”.

Сингълът “Blood on The Dance Floor X Dangerous” беше представен ексклузивно в дигиталната платформа Shazam на 06.09. Всеки потребител, който направи предварителна поръчка за колекцията в дигиталнен формат, ще получи сингъла в момента на поръчката. “Blood on The Dance Floor X Dangerous” е наличен и във всички легални платформи за стрийминг.

Изборът на песни в Scream отразява творческата визия на Майкъл Джексън за различните му артистични образи, креативността в сценичните костюми и маските, за тъмнината и светлината, за музикалните трансформации. Всяка песен, част от колекцията Scream е забележителна и има своето място в музикалната история: “Dirty Diana” от албума Bad оглавява сингъл класацията на САЩ в продължение на пет последователни седмица ; “Thriller” е седмият от безпрецедентните седем сингли от един албум, оглавили чарта, а самият едноименен албум (Thriller) продължава да е най-продаваният албум за всички времена; в колекцията влиза и единственият дует между Майкъл Джексън и сестра му Джанет Джексън - “Scream”.

SCREAM е наличен в iTunes за предварителни поръчки ТУК

В подкрепа на новата колекция, Sony Music организира тази есен специални вечери, посветени на творчеството на Майкъл Джексън. Тези събития ще се състоят в Париж, Лондон, Сидни, Берлин, Лос Анжелис и Токио. Програмата ще включва седем късометражни филма от албума Scream, както и прожекция на 40-минутния филм към Ghosts. Филмът има само няколко публични прожекции, след премиерата му на Филмовия фестивал в Кан през 1997 година.

Scream съдържание:

1. This Place Hotel

2. Thriller

3. Blood On The Dance Floor

4. Somebody’s Watching Me

5. Dirty Diana

6. Torture

7. Leave Me Alone

8. Scream

9. Dangerous

10. Unbreakable

11. Xscape

12. Threatened

13. Ghosts

Bonus Track: Blood On The Dance Floor X Dangerous (The White Panda Mash-Up)