назад

Излезе нов тийзър към предстоящия документален филм на Лейди Гага

Публикувано на в категория: Музика
 

Netflix представиха нов тийзър към предстоящия документален филм на Лейди Гага - Gaga: Five Foot Two.

В него тя плаче, смее се, пее, снима се с фенове, дава автографи, лети във въздуха над публиката и дори показва кадри от кабинета на личния си лекар.

Специално добавени в краткия клип са и части от снимачния процес на видеото към песента, с която се завърна в поп музиката - “Perfect Illusion”.

Документалният филм е режисиран от Chris Moukarbel, който залага на подробности от най-уязвимия и въздействащ 8-месечен период в живота на звездата.

Включени са лични моменти от ежедневието й, от грандиозния пърформанс в полувремето на Super Bowl и изобщо от най-емоционалните й мигове през цялото това време.

В тийзъра, освен кадри от сцената, се показват и такива зад кулисите. Пример за това са разговорите на изпълнителката на „Poker Face” с танцьорите й.

Според десетки отзиви и критики, тийзърът прилича на епизод от "Американска история на ужасите".

През последните седмици носителката на Златен глобус публикува в своя Инстаграм откъси от предстоящия проект, но цялостния продукт се очаква да излезе на 22-ри септември в платформата на Netflix. Преди това обаче, на 8-ми септември, лентата ще направи световната си премиера на филмовия фестивал в Торонто.

Редактор: Борислав Вълов 

Още новини