назад

Мария Илиева пуска ново видео в петък

Публикувано на в категория: Музика
 

Дългоочакваното ново видео на Мария Илиева "Mi Amor" ще се появи в петък, 08.09.

След поредица от R’n’B проекти и нежната балада “Нека вали”, Мария Илиева ще зарадва феновете си с ярко клубно звучене.

"Mi Amor" е писана от мултиплатинените американски продуценти Da Beat Freakz, работили с Usher, Sean Paul, Chris Brown, M Pokora, Kat Deluna и др.

Те намират Мария Илиева в социалните мрежи и ѝ предлагат да работят заедно, като най-подходящия сингъл, на който заедно се спират, е именно този.

Автор на българския текст е самата изпълнителка, а по продукцията работи Dexter. Мария споделя, че текстът е зареден с толкова силна емоция, че за написването му са ѝ били необходими само няколко часа.

Песента направи своята концертна премиера на 11-ти август по време на концерта на Мария Илиева в Летния театър на Варна, където беше приет изключително топло от публиката.

„Реакцията на хората е най-показателна дали една песен ще бъде хит. Изпълних "Mi Amor" и по време на мое клубно участие в София, а в края публиката викаше името му за бис – това ме зареди безкрайно и е чудесен знак”, разказва Мария.

Премиерата на видеоклипа на "Mi Amor" ще бъде точно в 18 ч., в Youtube канала на Facing The Sun и в ефира на музикалните медии. Режисьор е Виктор Антонов – Rikk.

Още новини