назад

Victor Calderone и Chris Liebing идват за SOLAR Summer

Публикувано на в категория: Фестивали
 

Тази седмица световноизвестните диджеи Victor Calderone и Chris Liebing ще покачат градуса на настроението на SOLAR Summer.

Звездите са част от програмата на един от най-силните техно фестивали в България на 11 и 12 август.

На 11 август (петък) зад пулта на Cacao Beach Club ще се качи Victor Calderone. Постиженията му като продуцент и диджей са добре известни, но той разбира и оценява значението на непрекъснатото развитие.

През годините, американецът преоткри музикалния си стил и сега се изявява с по-тъмно техно звучене, каквото очакваме от него и по време на SOLAR Summer 2017. Заедно с него, хилядите гости на клуба ще чуят и Liubo Ursiny, с когото Calderone не дели сцена за първи път.

На 12 август (събота) парти уикендът продължава с посланика на иновативата техно музика Chris Liebing. През годините Chris Liebing не спира да експериментира с различни музикални стилове, но винаги остава верен на техното. Всички присъстващи могат да очакват вечер, лишена от комерсиално звучене. Liebing е любител на солидното дийп техно и точно такова ще звучи до изгрев слънце. Chris Liebing ще бъде подкрепен от Philip Chernikov, който ще открие съботното парти.