назад

Джъстин Бийбър си взе почивка

Публикувано на в категория: Музика
 

В края на миналата седмица Джъстин Бийбър съобщи, че прекратява световното си турне.

Това разочарова феновете му в Азия и Северна Америка, закупили билети за оставащите от обиколката Purpose 14 дати.

Канадецът първоначално не сподели нищо за причините, поради които няма да осъществи турнето си до край, но на 24 юли негов говорител направи изявление в което се казва:

„Поради непредвидени обстоятелства Джъстин Бийбър ще отмени оставащите концерти от Purpose World Tour. Джъстин обича феновете си и мрази да ги разочарова. Той благодари на почитателите си за невероятните преживявания по време на турнето в последните 18 месеца. Той е признателен и към хората от екипа си за 150-те успешни шоута по време на тази обиколка. Въпреки това, след внимателно обмисляне, той взе решение да прекрати турнето“.

Пред фотографи на сайта TMZ в Санта Моника, Бийбър разкри, че има нужда от почивка.

„Всичко е наред. Бях на път две години. Искам просто да си почина и да релаксирам, да покарам малко велосипед...“

На въпроса дали има послание към феновете си, 23-годишният канадец отговори:

„Обичам ви, хора, вие сте страхотни! Извинявам се на всеки, който се чувства разочарован или предаден, не съм целял това. Имайте благословен ден!“

По повод гневните реакции на феновете, които няма да успеят да видят на живо любимеца си, мениджърът му Скутър Браун заяви:

"Джъстин, аз и екипа съжаляваме. Не сме имали такива планове. Но здравето на всеки човек е преди всичко и всички трябва да уважаме това. Джъстин ще се върне и ще пее за вас и с вас. Затваряме една глава, за да отворим нова".   

Закупилите билети за оставащите 14 концерта от турнето Purpose на Джъстин Бийбър ще получат парите си обратно от касите или сайтовете, от които са ги закупили.

Снимки: Instagram

Още новини