назад

CID и CeeLo Green обединиха усилия

Публикувано на в категория: Музика
 

CID и CeeLo Green представиха съвместната си песен.

Носителите на Grammy се обединиха за парчето, озаглавено “Believer”, което излезе през Big Beat Records. 

Песента излиза в момент, в който хората трябва да застанат заедно и да вярват.

Американският DJ и продуцент CID започва да се изявява като DJ на 12. Носител на Grammy за Best Remixed Recording, CID привлича вниманието на много ветерани в индустрията с многобройните си участия по света – от Лас Вегас до Барселона. Одобрени от Tiesto, Kaskade, A-Trak, Don Diablo, Oliver Heldens и Galantis, изключителните му продукции със сигурност ще се помнят дълго, защото CID продължава да циментира мястото си на вечен музикант на денс сцената.

Певец, текстописец, продуцент, изпълнител, телевизионно лице, модна икона, импресарио, и какво ли още не, CeeLo Green е един от най-креативните и уникални творци на тази или която и да била друга ера. С пет награди Grammy, CeeLo се е утвърдил като важна част от сцената, представяйки на феновете си заразни парчета през десетилетията.

„Живеем във време, в което се случват толкова много ужасни неща по света и това е сърцераздирателно и обезкуражаващо. Въпреки това мисля, че е важно да вярваме в силата на музиката. Тя може да повдигне духа ни дори в най-тъмните дни. Затова, особено сега, исках да издам песен, която да вдъхне на хората надежда и да вдъхнови мир и обединение.”, сподели CID.

„Не правя електронна денс музика често, но когато реша, я правя със CID. Ще ви направим вярващи!”, допълни CeeLo Green. 

Още новини