назад

Дженифър Лопес смени Дрейк с бейзболист

Публикувано на в категория: Шоубизнес
 

Дженифър Лопес има нов приятел.

47-годишната певица, която наскоро приключи кратък флирт с канадския рапър Дрейк, сега се свързва с бейзболна звезда Алекс Родригес.

Спортистът е известен почитател на женската красота, а сред популярните личности, с които е имал връзка са Мадона, Кейт Хъдзън и Камерън Диас.

Пред сп. People неназован източник разкри, че Лопес и Родригес са заедно от скоро: „Двамата се виждат от няколко седмици. Дженифър изглежда развълнувана. Той се вижда със семейството й, а на нея й харесва, че и той също е баща. Но тя е наясно също така, че той е женкар и е предпазлива. За сега те просто се забавляват. Тя е необвързана и се наслаждава на срещите“, добави източникът.

Дженифър Лопес е майка на 9-годишните близнаци Макс и Ема от брака й с Марк Антъни, а Алекс е баща на 12-годишната Наташа и 9-годишната Ела от бившата си съпруга Синтия Скъртис. На този етап нито певицата, нито бейзболиста са коментирали има ли нещо вярно в тези слухове. Последната връзка на 41-годишния Алекс, която приключи през февруари, беше с бизнес дамата Ан Войчички. 

Още новини