назад

Ед Шийрън и Ръсел Кроу – приятели по чашка

Публикувано на в категория: Шоубизнес
 

Британският изпълнител Ел Шийрън и холивудският актьор Ръсел Кроу се оказаха приятели по чашка.

Двете звезди се запознали през февруари 2015 г., когато Кроу връчи наградата BRIT за Албум на годината на Шийрън.

В интервю за австралийска радиостанция 25-годишният Ед разкри, че двамата с 52-годишният актьор често обикалят баровете заедно.

„Започнахме да излизаме с Ръсел Кроу, защото той обича да си пийва и аз обичам да си пийвам. Нямаме други ползи един от друг, освен да се размотаваме заедно. Приятно ни е да излизаме... Това наше приятелство по никакъв начин не дава някакви ползи за кариерите ни“.

Изпълнителят на „Shape of You“ каза, че преди две години е бил много развълнуван да получи статуетката си не от кого да е от зваздата от “Гладиатор”. По-късно през годината Ръсел е посетил един от концертите на Ед в Сидни, като след него написа в Twitter: „Харесах Ед Шийрън в дъжда! Беше страхотно шоу!“. Този вторник актьорът е присъствал и на изпълнението музиканта в Операта в Сидни, където Шийрън прави промо тур.

В радиоинтервюто Ед сподели детайли и за романтичната си връзка с Чери Сийборн. Според звездата отношенията им сега навлизат в сериозен етап: „Тя живее на три-четири мили от мен, там където съм израстнал, а сега живеем заедно. Току-що си взехме котки“, червенокосият чаровник. По повод наближаващия ден на влюбените Ед добави, че се чувства доста добре от идеята да прекара остатъка от живота си с нея. 

Още новини