назад

Bebe Rexha започна 2017 г. с нов клип

Публикувано на в категория: Музика
 

Bebe Rexha представи видеото към новата си песен.

Клипът към сингъла „I Got You“ е заснет в пустинята, а в част от кадрите в него ще видим 27-годишната певица облечена в ефектен мрежест тоалет, украсен с диаманти.

Сингълът „I Got You“ е част от предстоящия да излезе през февруари дебютен албум на Bebe, озаглавен All Your Fault, в който е включено и парчето “No Broken Hearts” с Nicki Minaj.

Bebe Rexha е централна фигура в поп музиката от години, написала и участвала в някои от най-големите хитове последно време. През 2015 талантливата певица оглави класациите с “Me, Myself & I” с G-Easy. Песента получи четворно платинен сертификат и беше изпълнена в iHeartRadio Music Awards, The Tonight Show Starring Jimmy Fallon и Jimmy Kimmel LIVE!. Соловият й сингъл “No Broken Hearts” с Nicki Minaj се радва на над 100 милиона преслушвания, а видеото е гледано над 125 милиона пъти в YouTube само 6 месеца след издаването му. Световният хит “In The Name Of Love” с Martin Garrix има над 350 милиона преслушвания за още по-кратко време. Продадените сингли на Bebe Rexha са над 8 милиона, в Spotify песните й са слушани над 2 милиарда пъти, а в Youtube – 1.5 милиарда.

За Bebe Rexha

Истинското име на 27-годишната певица е Bleta, което е с албански произход и означава вид пчела. Тя е дъщеря на етнически албанци, които емигрират в САЩ през 1980 г. Освен певица Bebe Rexha е композитор и текстописец. Тя е автор на "Like a Champion" на Selena Gomez и "Glowing" на Nikki Williams. Най-успешното й съавторство в песен е за хита на Eminem и Rihanna "The Monster".


Още новини