назад

Pavell & Venci Venc' стават ТВ водещи

Публикувано на в категория: Музика
 

Pavell & Venci Venc' стават телевизионни водещи.

Изпълнителите на хита "SeTaaBrat" ще са част от екипа, който ще реализира четвъртия на сезон на „Гласът на България”. 

„Адски много се вълнуваме. Последният месец с Венци, всяка вечер се събираме, всяка вечер гледаме различни епизоди от „Гласът” по света. Нямаме търпение да започне, искаме да дадем много от собствения си цвят на предаването и сме на мнение, че това ще е сезонът на сезоните” – казва Pavell.

Venci Venc' допълва: „В първият кръг на предаването ще се изисква адски много импровизация, наистина да бъдем себе си, наистина да можем да помогнем и на хората, с които комуникираме, да се почувстват комфортно, защото това ще извади истинската им същност. Това ще бъде една от нашите роли там”.

Фото кредит: Вирджиния Рекърдс/Владо Василев

Музикалното шоу „Гласът на България” ще се завърне в ефира на bTV, а участниците ще се борят за титлата „глас на България”,  наградата от 50 000 лв. и договор с водеща продуцентска компания. За да бъдат допуснати до същинската част на шоуто кандидатите ще трябва да преминат през кастингите "на тъмно" като се изправят пред Графа, Поли Генова, Камелия и Иван Лечев. 

От екипа на „Гласът на България” обещават това да е най-емоционалното, вълнуващо и неочаквано издание на формата, с много нови етапи и обрати, изцяло обновена визия и повече добри гласове откогато и да било. На предварителните кастинги са се явили близо 1000 кандидати. Малко над 10% от тях са били одобрени за следващия етап.


Още новини