назад

Марая Кери се изложи на Нова година

Публикувано на в категория: Музика
 

Поп звездата Марая Кери посрещна 2017-та година с гаф.

Изпълнителката на „All I Want For Christmas Is You“ беше част от нoвoгoдишнaтa пpaзничнa пpoгpaмa в Maнxaтън, но не успя за изпее собствените си песни.

Видеоклипове, качени онлайн, разкриват разминаването между плейбека и певицата, докато танцьорите и беквокалите й са в синхрон с музиката. 

"Нищо не се чува. Не сме правили саундчек на тази песен", обясни звездата пред публиканта при неуспеха с "Emotions".  За жалост Кери не се справи и със следващия си хит - "We Belong Together".

Разочарованите присъстващи и зрителите пред телевизионния екран бързо напълниха социалните медии с коментари за гафа на изпълнителката. Впоследствие Марая и екипът й обвиниха шефовете на ABC - телевизионния канал излъчващ шоуто в саботаж, с цел постигането на висок рейтинг. Мениджърът на Кери - Стела Булочников заяви, че минути преди шоуто са установили, че слушалките на певицата не са в изправност. Звездата обаче е получила уверение от техниците, че всичко ще е наред при излизането й на сцената, но това така и не се е случило. Продукционната компания от своя страна отрече обвиненията.


Още новини