назад

Риана вече не иска да е приятелка с Дженифър Лопес

Публикувано на в категория: Шоубизнес
 

Риана очевидно не е останала доволна от плъзналия слух, че бившият й приятел – канадският рапър Дрейк и Дженифър Лопес са започнали романтична връзка.

Instagram потребители са забелязали през уикенда, че родената в Барбадос звезда вече не е сред последователите на латино дивата в социалната мрежа.

Малко преди това 30-годишният рапър и 47-годишната Дженифър публикуваха в своите страници обща снимка, направена на едно от шоутата на Лопес в Лас Вегас, което провокира подозрението, че те вече не са само колеги.

В същото време Дженифър и 28-годишната Риана, която прекара коледните празници при семейството си в Барбадос, от години са много близки приятелки, въпреки 19-годишната разлика помежду им.

Риана дори подари чифт ботуши от съвместната си модна колекция с дизайнера Маноло Бланик на Лопес, която толкова ги хареса, че всички ги видяхме във видеото й към хита „Ain't Your Mama“.

Все пак любовта между двете певици очевидно не е напълно изгубена, защото Дженифър все още е сред онлайн приятелите на Риана. Дрейк също е сред феновете на бившата си приятелка, но през октомври – тя спря да следва и неговата страница в социаланата мрежа. 

Още новини