назад

C-block и Nana откриват София Мези

Публикувано на в категория: Фестивали
 

Световноизвестният изпълнител Nana ще открие с безплатен двучасов концерт фестивала „София Мезитози четвъртък, 22 декември, от 20 часа.

Събитието, организирано от фондация „Румънеца и Енчев“ и с подкрепата на Столична община ще се проведе в Княжеска градинка пред паметника на „Съветската Армия“ и обещава големи атракции за посетителите.

Специално за Бъдни вечер майстор-готвачи ще приготвят в огромен юнашки тиган традиционен български боб на огън, като всеки ще може да опита от него.

За празника ще има и представление на фондация „Коледен тръст“ - „Приказка за Коледа и големия коледен бъдник“, както и множество награди за малки и големи. Надпревари по надяждане с кебапчета и люти чушки, танцови уъркшопи, джаги, плюс още много различни състезателни игри и томболи също обещават над 2000 атрактивни награди.

За градуса на настроението ще се погрижат световни, балкански и родни звезди, като C-block, Кеба, трубачи ”Цариброд”, Йорданис Агапитос и Ная, както и група Сигнал, Валя Балканска, Гъмзата, Милена Славова и много други.

Уникални скари и чевермета от прясно месо, както и гигантска коледна баница са допълнителен магнит за посетителите на фестивала, който ще се състои от 22-ри до 29-ти декември и ще е с вход свободен. По време на събитието организаторите ще подкрепят и няколко благотворителни каузи, като една от каузите е да дарят храна на Кризисен център за бездомни в „Захарна фабрика“ на 25 декември.

Следете програмата на фестивала СОФИЯ МЕЗИ във Facebook