назад

Когато Риана срещна Приц Хари...

Публикувано на в категория: Шоубизнес
 

Поп звездата Риана и британският Принц Хари се срещнаха в Барбадос.

Поводът за визитата на принца в родината на изпълнителката беше отбелязването на 50-тата годишнина от обявяването на независимостта на острова.

На 1 декември двамата се включиха в Деня за борба с ХИВ и СПИН като си направиха тестове, за да покажат колко лесен е процесът на изследване.

По-късно в сряда вечерта 28-годишната Риана и 32-годишният Хари присъстваха на концерт по случай тържествената годишнина на страната.

На един от кадрите, запечатали времето им заедно, принцът изглежда сякаш се изчервява от близката си среща с гласовитата поп принцеса.

Поведението на Хари в присъствието на музикална звезда обаче е далеч по-простимо от това на братовчедка му Принцеса Беатрис. Миналата седмица 7-та в реда за наследяване на британския трон поряза бузата на Ед Шийрън, докато имитираше посвещаването в рицарско звание на коблегата му Джеймс Блънт. Изпълнителят на „Thinking Out Loud“ веднага е бил откаран в болница, а дни по-късно показа и белега, които ще му остане от неволно допуснатия от принцесата инцидент.

Още новини