назад

Бруно Марс пусна ново парче

Публикувано на в категория: Музика
 

Бруно Марс пусна втори сингъл от албума 24K Magic, който ще излезе на 18 ноември. 

Песента “Versace On The Floor”, продуцирана от Бруно Марс, вече е достъпна за слушане във всички дигитални платформи.

Всеки, който предварително поръча записа 24K Magic, ще я получи незабавно.

Песента следва превърналата се в сензация “24K Magic”. Сингълът дебютира в топ 5 на Billboard Hot 100 на 5 място, което е най-високата позиция, на която песен на изпълнителя е дебютирала в чарта. “24K Magic” стана и първата песен за 2016, влязла едновременно в топ 10 на три радиоформата, което е рекорд за изпълнителя.

“24K Magic” е придружена от също толкова успешно видео, което вече се радва на над 100 милиона преглеждания. Това го прави най-гледаното премиерно видео в историята на Warner Music Group.

Бруно Марс се подготвя за първата част от турнето си в подкрепа на албума The 24K Magic Tour, която ще обиколи 17 държави през 2017. За нетърпеливите фенове, Марс предоставя възможност да си закупят по-рано билети, ако предварително поръчат албума през сайта му. Предишното му турне The Moonshine Jungle World Tour разпродаде над 2 милиона билета за 155 дати.

Бруно Марс, който в момента краси корицата на Rolling Stone, ще открие церемонията по раздаването на тазгодишните American Music Awards на 20 ноември. Наскоро изпълнителят участва в Saturday Night Live по NBC, където изпълни “24K Magic” и още една песен от албума - “Chunky”. На 5 декември певецът ще вземе участие в Victoria’s Secret Fashion Show.

Още новини