назад

Луиза Джонсън пусна новия си сингъл

Публикувано на в категория: Музика
 

Луиза Джонсън отново е под светлините на прожекторите с най-новия си сингъл.

"So Good" е динамична поп песен, а мащабното й звучене се дължи на щрайха в аранжимента и зашеметяващите вокални линии, с които Луиза Джонсън дава сериозна заявка да се превърне в един от най-талантливите и вълнуващи артисти на Обединеното кралство.

Сингълът е написан от Steve Mac (Demi Lovato, Selena Gomez, Jess Glynne), Ed Drewett (Little Mix, One Direction) и Chelcee Grimes (Olly Murs).

Премиерата на "So Good" се състоя вчера вечерта (30.10) на сцената на новия сезон на X Factor във Великобритания. Изпълнението й може да видите по-долу.

Дебютният солов сингъл на 18-годишната Луиза Джонсън "So Good" излиза след суперуспешната колаборация на певицата с Clean Bandit в парчето "Tears" - сингълът е с платинен сертификат за продажби и беше сред най-ротираните песни в радиостанциите на Острова и Европа.

Сега, Луиза Джонсън е готова да атакува чартовете с нов сингъл и напълно различен имидж, с амбицията да се превърне в новата глобална поп звезда, идваща от Великобритания. Певицата започна кариерата си като стана най-младия победител в британския X Factor, печелейки телевизионната надпревара през 2015 г. Сингълът "So Good" излиза през Syco Music/Вирджиния Рекърдс.

Още новини