назад

Роби Уилямс пее за децата си в нов сингъл

Публикувано на в категория: Музика
 

Новия сингъл на Роби Уилямс вече е факт.

"Love My Life" е от дългоочаквания му албум The Heavy Entertainment Show, който ще излезе на 04 ноември.

Песента е написана от Роби и Джони Макдейд от групата Snow Patrol, заедно с филмовия композитор Гари Гоу.

„Всеки родител живее с надеждата, че ще подготви децата си за големия свят по най-добрия начин“ – споделя Роби.  

Heavy Entertainment Show e първият албум на Роби Уилямс за Sony Music (след договора на артиста с компанията през май т.г.) и 11-и солов студиен проект в дискографията му. За песните в новия албум Роби Уилямс работи с някои от най-големите и успешни имена в музикалната индустрия - Гай Чембърс, Джон Грант, Руфъс Уейнрайт, Брандън Флауърс от The Killers, Ед Шийрън и Стюарт Прайс. В албума са включени още творби на френския бард Серж Генбур и гениалния руски композитор - Сергей Прокофиев. Едноименната песен от албума “Heavy Entertainment Show” излезе на 26.09.  

Премиерата на сингъла идва малко след новината, че Роби Уилямс ще бъде отличен с престижната награда „Икона“ на британските музикални награди (Брит) през ноември тази година. С този приз Роби ще се нареди до музикалните икони на Великобритания – сър Елтън Джон и покойния Дейвид Бауи.

Наградата е най-високото музикално отличие на наградите Брит. Тя се дава единствено на артисти, чиито творчество, звукозаписи и изпълнения имат значим принос и влияние върху културното развитие на Великобритания. Наградата е признание за постижения в музиката от най-високо ниво.  

В знак на признателност и благодарност Роби Уилямс ще изнесе специален концерт пред ограничен брой публика в „Трокси“, Лондон на 7-ми ноември. Предстоящото 90-минутно събитие ще бъде заснето от телевизия ITV и ще се излъчи през декември.

 Heavy Entertainment Show съдържание – стандартна версия:

1. HEAVY ENTERTAINMENT SHOW

2. PARTY LIKE A RUSSIAN

3. MIXED SIGNALS

4. LOVE MY LIFE

5. MOTHERFUCKER

6. BRUCE LEE

7. SENSITIVE

8. DAVID’S SONG

9. PRETTY WOMAN

10. HOTEL CRAZY (FEATURING RUFUS WAINWRIGHT)

11. SENSATIONAL  

Делукс версията на албума, освен съдържанието на стандартното издание, ще включва DVD с ексклузивни бекстейдж кадри и следните допълнителни песни:

1. WHEN YOU KNOW

2. TIME ON EARTH

3. I DON’T WANT TO HURT YOU (DUET WITH JOHN GRANT)

4. BEST INTENTIONS

5. MARRY ME

Албумът вече е наличен за предварителни поръчки на физически носител (Deluxe CD) в musicmall.bg тук и в дигитална версия за даунлоуд и стрийминг.