назад

Роби Уилямс пусна първи сингъл от новия си албум

Публикувано на в категория: Музика
 

"Party Like A Russian" е първият официален сингъл от предстоящия албум на Роби Уилямс, озаглавен The Heavy Entertainment Show.

 Премиерата на видеото към сингъла се състоя в последния ден на септември в официалната страница на звездата във Facebook.

Видеоклипът към "Party Like A Russian" ни отвежда в огромно старинно имение, в което Роби е в ролята на руски олигарх, заобиколен от красиви и секси балерини, демонстриращ луксозен начин на живот.

В текста към песента има шеговити закачки към разточителния лайфстайл на руските партита и купонджийските навици на руските олигарси.

Автори на музиката, аранжимента и текста са Гай Чембърс, Роби Уилямс и Кристофър Хийт. В ‘Party Like A Russian’ е използван откъс от "Танц на рицарите" (из балета "Ромео и Жулиета") от Сергей Прокофиев. 

„Част от британската ни идентичност е вярата ни, че сме най-големите купонджии на света. Предполагам, че повечето нации мислят същото за себе си, но истината е, че никой не може да се сравнява с руснаците, които са възмутително добри купонджии“ – казва Роби Уилямс при представянето на песента.  

След изненадващата новина за новия албум от миналата седмица, Роби Уилямс направи изключителен концерт в лондонската зала „Раундхаус“, като част от програмата на фестивала Apple Music Festival. Концертът получи страхотен международен отзвук, а сет листът на шоуто включваше както най-големите хитове на звездата, така и две нови песни от предстоящия албум.  

The Heavy Entertainment Show излиза на музикалния пазар на 04.11. Албумът излиза у нас на 04/11 от Вирджиния Рекърдс/Sony Music и ще бъде наличен на физически носител в musicmall.bg, както и в дигитален формат.

Още новини