назад

NN 5kmrun - Твоят километър е важен!

Публикувано на в категория: Общество
 

Какво ще правите тази събота?

Елате в 9 часа на гребната база Пловдив и участвайте в петкилометровото семейно бягане на NN България, съвместно с 5KmRun.

За всеки изминат километър от всеки финиширал участник NN ще дари по един лев за подпомагане на децата от SOS Детски селища.

Подкрепете добрата кауза, живейте активно и бъдете със семейството си!

Събота, първи октомври, 9 часа, гребна база Пловдив.

NN - Твоят километър е важен!

 

Уважаеми партньори,

От края на 2015 г. NN България е спонсор на две спортни инициативи в партньорство със сдружението с нестопанска цел 5KmRun, организиращо бягания в парковете на големите градове в страната – NN Kids Run и NN Family Run (бягания за деца и семейства).

Чрез подкрепата за детското и семейното бягане в България NN цели да насърчи активността, здравословния начин на живот и общуването в семейството.

Октомври ще бъде Месец на NN, в който в четири поредни съботни дни ще организираме семейни бягания в парковете на най-големите градове в страната. В семейните бягания ще могат да се включат семейства без ограничения за възраст, пол, брой членове или предишен опит в бягането. Тези, които се затрудняват да тичат, могат да ходят в компанията на свои близки, домашни любимци или с бебета на гръб/ в детска количка.

Датите на семейните бягания са:

Пловдив – 1 октомври – Гребна база (Централни трибуни), 9 ч.

Варна – 8 октомври, Морска градина (под Летния театър), 9 ч.

Бургас – 15 октомври, Морска градина (под Пантеона), 9 ч.

София – 22 октомври – Южен парк (Паметника с птиците, след централния вход), 9 ч.

Слоганът на семейните бягания NN Family Run е „Твоят километър е важен!“, а участието на членовете на семействата ще бъде обвързано със специална благотворителна кауза – за всеки пробяган километър на всеки финиширал по 5 километровото трасе участник NN България ще дари по 1 лв., предназначен за деца в риск или такива лишени от родителски грижи, подпомагани по програмите на SOS Детски селища.

Обръщаме се към вас с молба да запазите удобната за Вас дата в календарите си и да се включите заедно със свои близки и приятели в благотворителната инициатива, организирана от NN България.

Подкрепете добрата кауза и бъдете активни!

Вашият километър е важен! 

От Екипа на NN