назад

Селин Дион представи нова песен

Публикувано на в категория: Музика
 

Селин Дион представи новия си сингъл.

Парчето се казва "Recovering" и излиза във всички легални дигитални платформи.

Канадската поп икона посвещава новата песен на паметта на покойния си съпруг Рене Анжелил, който почина през януари т.г., след тежка битка с рака. 

В песента, написана от Pink, Tom Douglas и Allen Shamblin, Селин Dion пее:

"Little by little, day by day /One step at a time/ Shake off the devil/ Take back my piece of mind/ I am recovering".

В интервю за Билборд певицата споделя: "Животът е красив и много ми се иска да вярвам, че има живот след смъртта. Живот, в който Рене повече няма да страда". 

"Recovering" (Вирджиния Рекърдс/Sony Music) е първи официален сингъл от предстоящия англоезичен албум на певицата, след проекта "Loved Me Back to Life" от 2013г., който включваше колаборации с Ne-Yo и Sia. 

В петък нечерта Селин Дион участва в благотворителен концерт в подкрепа на борбата срещу рака, а в понеделник ще е специален гост в тв шоуто на Елън Дедженеръс. 

В интервю за „Entertainment Weekly“ Pink, казва: "Селин Дион e като вълшебно светещо кълбо, което разпръсква светлина по пътя си... Исках да чуя душата й в тази песен и тя ми я даде. Селин е просто невероятна и това, че написах песен за нея е огромна чест за мен". 

На 26.08 излезе новият френскоезичен албум на певицата, „Еncore Un Soir”, който тази седмица е #1 в класациите за продажба на албуми в Канада, Франция, Белгия и Швейцария. Успехът на албума отбелязва изключителното завръщане на канадската дива на музикалната сцена. „Еncore Un Soir” се издава у нас от Вирджиния Рекърдс/Sony Music.

Още новини