назад

Започва втори сезон на "Мама готви по-добре"

Публикувано на в категория: Телевизия
 

„Мама готви по-добре” стартира своя втори сезон на 12 септември по bTV с кулинарен сблъсък от ново поколение.

Още по-забавен, зареден с много повече настроение, единственото по рода си състезание за щафетна кулинария този път ще даде шанс на майките и техните пораснали деца да готвят отборно срещу известни личности.

В новия сезон няма да бъдат пощадени и бащите, които също ще бъдат предизвикани в кулинарните двубои.

И най-важното - звезди или не, майки или бащи – в кухнята на „Мама готви по-добре” всички са равни и ще играят при равни условия! И това не са всички изненади, които „Мама готви по-добре” ще предложи на зрители и участници от 12 септември. За да бъде кулинарния двубой още по-драматичен всяка седмица участниците ще отговарят на определен критерий. Предаването ще бъде открито с кулинарни двубои между блондинки и брюнетки, хора, ядящи месо и вегетарианци и т.н.

В надпреварата между брюнети и блондини ще се впуснат Зорница и Виолета Линдареви, Кали и синът й Жоро, Ваня Червенкова и дъщеря й Никол, и други. В следващите седмици уменията си в щафетната кулинария ще покажат още Ива Екимова и Дара, Петя Буюклиева и синът й Тони, Коцето Калки и майка му Янка и много други.

Александър Сано е човекът, който отново ще става пряк свидетел на най-забавните семейни взаимоотношения и ще наблюдава отблизо уменията на участиците в кухнята. Какъв вкусен резултат ще постигнат децата под инструкциите на своите майки или бащи пък, ще оценява всеки делник от 18.00 часа съдия Георги Матев.