назад

Джъстин Бийбър изтри профила си в Instagram

Публикувано на в категория: Шоубизнес
 

Джъстин Бийбър изтри профила си в Instagram, след размяна на реплики със Селена Гомес.

Проблемите в социалната мрежа за канадския изпълнител започнаха, след като той публикува поредица от снимки с новата си приятелка, София Ричи – дъщерята на Лайнъл Ричи, а феновете пуснаха неодобрителни коментари по неин адрес.

Тогава той ги заплаши, че ще изтрие акаунта си.

Това от своя страна провокира бившата му приятелка -  певицата Селена Гомес също да коментира поведението му. В неговия Instagram тя заяви, че щом той не може да понесе неодобрението на почитателите, не е редно да качва в мрежата снимки с новото си гадже, а да ги остави лични.

Бийбър не й остана длъжен и се опита да я засегне с думите, че тя го е използвала, за да привлича вниманието към себе си, на което Гомес отвърна: „Забавно е как човек, който многократно е изневерявал, сочи с пръст хората, които прощават и го подкрепят. Не е чудно, че феновете са ядосани".

Сред постовете се появиха и такива, в които 22-годишният канадец намеква, че 24-годишната Селена е имала авантюра със Зейн Малик от One Direction по време на връзката им, но Джъстин отрече да е писал подобни неща и коментира, че тези изявления са дело на онлайн "тролове".

В крайна сметка Джъстин Бийбър изтри профила си в Instagram, а в Snapchat Селена се извини за коментарите си.

Още новини