назад

Чуйте новата песен на Кейти Пери

Публикувано на в категория: Музика
 

Кейти Пери зарадва почитателите си с чисто нова песен.

Изпълнителката на „Dark Horse“, която след издаването на албума си Prism през 2013 г. не беше пускала нова музика, изненадващо представи сингъла „Rise“. Парчето направи своята премиера а 15 юли, а за него във видеопослание 31-годишната певица споделя:

„Тази песен зрее в мен от години, но най-накрая изплува на повърхността. Бях вдъхновена да я завърша сега, вместо да я оставя за следващия ми албум, защото сега, повече от всякога, има нужда светът ни да се обедини. Знам, че заедно бихме могли да надмогнем страха – в страната си и по света“. 

„Rise“ ще звучи в предаванията на NBC от Олимпийските игри в Рио де Жанейро, които започват на 5 август.

„Не мога да дам по-добър пример от олимпийските атлети, които се събират в Рио със силата и безстрашността си, за да ни напомнят, че ВСИЧКИ ние бихме могли да бъдем заедно в решимостта да бъдем, най-доброто, което може да сме“, допълва Кейти в споделенето в Twitter видео и завършва:

„Надявам се тази песен да ни вдъхнови да се излекуваме, да се обединим и да израснем заедно. Благодаря на NBC, че я избраха да звучи като химн преди и по време на игрите в Рио“.

XXXI-те летни олимпийски игри ще се проведат от 5 до 21 август 2016 г. в град Рио де Жанейро, Бразилия. Това ще са първите олимпийски игри, проведени в Южна Америка.

 

Още новини