назад

Clean Bandit представиха ново видео

Публикувано на в категория: Музика
 

Clean Bandit представиха видеото към песента “Tears”.

Парчето, в което участва и Louisa Johnson, беше обявено от Popjuice за „“I Will Survive” на 21 век!”.

Разпознаваеми заради невероятните си видеа, режисирани от самите тях, четиримата артисти от наградената с Grammy група Clean Bandit се вдъхновяват от креативния ум на спечелилия две награди Ivor Novello член на групата Jack Patterson.

Преплитащо огън, вода и страхотни slow-motion кадри, видеото включва и совата, изиграла емблематичния Hedwig в Harry Potter! Jack коментира:

„Винаги сами правим видеата си, и това се превърна в истинско приключение. Специални ефекти липсват, всичко се случва пред камерата. Вплетохме много огън и вода, а участието на Hedwig от Harry Potter прави клипа още по-специален. Огънят във видеото е символ на силата, която човек трябва да намери в себе си, за да се отдалечи от любим човек”.

Clean Bandit, които се завърнаха на музикалната сцена със сингъла “Tears” миналия месец, превзеха класациите навсякъде по света. Песента, в която чуваме победителката от X Factor 2015 Louisa Johnson, вече има над 20 милиона преслушвания, беше добавена в Capital Playlist и се върти по радиата в Обединеното кралство, в момента заемайки четвърта позиция в UK Airplay Chart. Освен това, “Tears” не е излизала от топ 5 на iTunes UK и топ 10 на Official Singles Chart последните шест поредни седмици. В Spotify зае 11 позиция в класацията Hot Songs и доминира в класациите на Shazam – на върха е на Future Hits и само една позиция я дели от първото място в цялостната им класация.

До момента групата е продала над 12 милиона сингъла и 1,6 милиона албума по целия свят, наградена е с Grammy, номинирана е два пъти за Brit и Billboard Music Awards, веднъж за BBC Music Award, включена е в сингъл на Band Aid 30, делила е сцена с филхармоничния оркестър на BBC Radio 1, изнесе разпродаден концерт в Alexandra Palace в Лондон и има още редици постижения!

Сингълът “Tears” feat. Louisa Johnson може да бъде закупен от iTunes 

Още новини