назад

Риана показа видеото към парчето от Стар Трек

Публикувано на в категория: Музика
 

Новият видеоклип на Риана направи премиерата си днес – 30 юни.

Клипът е към парчето „Sledgehammer“ от саунтрака към филма „Стар Трек: Отвъд" (Star Trek Beyond), който ще се появи в киносалоните на 22 юли.

Това е първото видео, заснето изцяло и само с IMAX® камери.

Режисьорът Флория Сигисмонди използва новата ALEXA IMAX® камера, с която е заснета ключовата бойна сцена в „Първият отмъстител: Войната на героите“.

За създаването на песента „Sledgehammer“ Риана си сътрудничи със Сиа, с която вече работиха през 2012 г. по хита „Diamonds“.

„Стар Трек: Отвъд“ – нетърпеливо чаканото продължение от поредицата Стар Трек, създадена от Джийн Родънбери и възродена от Джей Джей Ейбрамс през 2009, се завръща с режисьора Джъстин Линк (поредицата „Бързи и яростни“) на борда на Ентърпрайз за едно епично пътешествие с нейния смел екипаж. В „Отвъд“ екипажът на Ентърпрайз проучва най-далечните неизследвани кътчета на Космоса, където се натъква на мистериозен нов враг, който поставя тях и Федерацията на изпитание. Във филма участват Джон Чо, Саймън Пег, Крис Пайн, Закари Кинто, Зоуи Салдана, Карл Ърбан, покойният Антон Йелчин и Идрис Елба. „Стар Трек: Отвъд“ е в кината на 3D, IMAX 3D и 4DX от 22 юли!

Още новини