назад

Moisey и Dexter пуснаха ново парче - ВИДЕО

Публикувано на в категория: Музика
 

Moisey и Dexter търсят отговор на вечния въпрос: „Какво искат жените?“ в общата си песен "Тя".

Парчето е свежо RNB, но ще се хареса и на феновете на Trap музиката.

Изпълнителите са запазили специфичния си стил от времето на „Знаеш ли кой видях“, като този път провокират със смесването на фолклорни и арабски елементи, с които ще щурмуват лятото.

Хумористичният привкус на текста цели да усмихне жените, които биха се припознали в него, а не да ги осмее.

Момчетата могат да научат повече за същността на „горещите“ жени и да са подготвени за новите летни авантюри.

Клипът е заснет в Дубай, където по време на снимките в пустинята екипът остава без вода. В края на деня Moisey е в критично състояние, но колегите му навреме успяват да намерят „оазис“ и го спасяват като в арабска приказка.

Това не е първият общ проект на музикантите. Двамата работят от дълго време заедно, а хитовете им през последните четири години са доказателство за успешен тандем. Moisey и Dexter смятат да продължат сътрудничеството си, като продуцират проекти на други изпълнители.

Повече за Dexter: Работил е дълги години за проекти от световна величина в Дубай. Негова авторска музика звучи в ефира на CNN пред над 2 милиарда души при откриването на най-високата сграда в света „Бурдж Халифа“. След като се връща в България, Dexter започва да продуцира музика за българската сцена и има пръст в хитовите заглавия „Знаеш ли кой видях“, „Идеал Петрофф“, „Изгрева и залеза“, „Така да е“ и много други. Неговата продукция надхвърля 40 милиона общи гледания само в YouTube.  

„Какво искат жените?“

Още новини