назад

Jason Derulo и Flo Rida пуснаха горещо видео

Публикувано на в категория: Музика
 

Очевидно за Flo Rida и Jason Derulo всеки следващ петък ще е празник.

Двамата изпълнители направиха премиера на клипа на “Hello Friday” на 29 април (петък).

На фона на палми и слънце ланците им светят, а двамата изпълнители танцуват с настроение, подходящо за залязващото слънце в Маями зад тях.

Минават през T.G.I. Friday’s, забавляват се във водата и организират плажно парти с неизменните червени чаши, огън и красиви жени.

Jason Derulo и Flo Rida сякаш винаги завладяват класациите поотделно с всеки следващ проект, но “Hello Friday” вече следва индивидуалните им успехи.

Два месеца преди разгара на лятото, видеото ни изпраща в най-очакваната ситуация за сезона. Желанието да сме на плажа под звездите се увеличава, слушайки тази гореща колаборация.

Електронното, енергично и свежо звучене на парчето и гласа на Jason Derulo в припевите са формула за заразително парче. Куплетите на Flo Rida са ритмични и пренасят доброто настроение, идващо с мисълта за края на седмицата. “Hello Friday” съдържа всичко, което му e нужно да превземе клубовете и летните партита!

Очертава се “Hello Friday” да следва невероятните успехи на “My House”, станала номер 4 в Billboard Hot 100. Flo Rida участва на наградите на Radio Disney на 1 май, а сега се връща в студиото си, за да завърши петия си студиен запис.

В iTunes, парчето може да закупите ТУК

Още новини