назад

Рафи представи новото си парче в ефира на радио N-JOY

Публикувано на в категория: Музика
 

Рафи представи новото си самостоятелно парче „Намери ме“ в ефира на радио N-JOY. Талантливият изпълнител изненада феновете с втория си самостоятелен хит, който е и първата балада в репертоара му. Музиката и текстът са дело на Владимир Михайлов, аранжиментът на Борислав Бояджиев - Борче, а оркестрацията на Румен Бояджиев - син.

В един от най-мащабните проекти на българската поп сцена участват „Софийски солисти“ и повече от 100 души екип, което превръща парчето в една от песните с най-много студийни музиканти през последните години у нас.

Клипът към „Намери ме“ е дело на Nu Boyana Film Studios и Boyana 2 You, а режисьор на красивата балада е Любомир Печев. Рафи разкрива, че цялото видео е за търсенето на любовта, на един мъж и една жена, в два паралелни свята.

   

Рафи издаде, че част от клипа е заснет на снимачната площадка на хитовата продукция, с участието на Джерард Бътлър, “London has Fallen”, а впечатляващите кадри с оркестър, от върха на небостъргач в центъра на София, са се случили с помощта на 150 метров кран, който е издигнал 200 килограмовият бял роял на хеликоптерна площадка.

„Намери ме“ е вторият ми самостоятелен продукт, а през 2017 година планирам да озаглави и първият ми албум, защото авторската музика е важна за мен“, сподели още Рафи.