назад

Adam Lambert издава нов сингъл в петък

Публикувано на в категория: Музика
 

Мултиплатиненият изпълнител Аdam Lambert обяви, че на 18 март ще можем да чуем новия му сингъл “Welcome To The Show” в iTunes.

Песента е записана в Ню Йорк по време на турнето The Original High.

„Исках да зарадвам феновете си с нещо ново и свежо за пролетта. Помолих Max Martin за помощ и с двама страхотни приятели – продуцентът Ali Payami, който работи с мен за “Ghost Town” и страхотната шведка Laleh, която може да чуете в парчето, създадохме “Welcome To The Show”. Надявам се песента да даде кураж на хората да бъдат точно тези, които искат”, каза Adam за новото парче.

Adam беше изключително успешен през 2015 – албумът “The Original High” дебютира в US Top 3, UK Top 10 и Тор 3 глобално. 2016 се очертава да бъде още по-вълнуваща – новият му сингъл звучи обещаващо, световното му турне продължава с пълна сила, ще обикаля света и с Queen, очакваме колаборацията му със Steve Aoki и участието му в “The Rocky Horror Picture Show” по FOX.

Албумът “The Original High” на Adam Lambert е на музикалния пазар от Орфей Мюзик, изключителен лицензиант на Warner Music International. Той може да бъде предварително закупен в  iTunes

Още новини