назад

Ed Sheeran грабна приза за любим артист на People’s Choice Awards

Публикувано на в категория: Музика
 

След като беше номиниран, заедно с Justin Bieber, Luke Bryan, Nick Jonas и The Weeknd, Ed Sheeran взе наградата за любим артист на People’s Choice Awards на тяхното 42-ро издание.

На 25 октомври харизматичният изпълнител беше водещ на наградите ЕМА, където взе две награди - Best Live и Best World Stage. На церемонията снощи (6 януари) никой не се съмняваше в успеха му.

24-годишният британец с пълна сила завладява света с музиката и чара си – той е истински музикант, стъпил стабилно на земята, с неизчерпаемо чувство за хумор и страхотни песни и това го прави неоспорим фаворит.

Освен тези постижения, през изминалата година Ed стана и най-стриймваният артист в Spotify с песента си “Thinking Out Loud”, №1 в класацията Billboard Artist 100. Artist 100 се позовава на данни за продажби на албуми и песни, позиции в радио класациите, стрийминг и активността на феновете в социалните мрежи, за да осигури ежеседмичен мониторинг на популярността на артистите. Ed Sheeran успя да заеме първата позиция в класацията, като присъства в нея 60 седмици и най-накрая завърши своето изкачване на върха й.

След множество успехи по цял свят с последния си запис х и номинациите си за GRAMMY, VMA, BRITT, както и факта, че Ed Sheeran е най-слушаният артист в историята на Spotify, не е изненада и това поредно доказателство за таланта и популярността му.

Албумът “x” на Ed Sheeran е на музикалния пазар от Орфей Мюзик, изключителен лицензиант на Warner Music International.


Още новини