назад

Akon издава още едно парче

Публикувано на в категория: Музика
 

Сенегалският изпълнител Akon дълго отсъстваше от музикалната сцена.

За да навакса, последните седмици той пусна две парчета – “Stick Around” с норвежкия DJ и продуцент Matoma, както и “Whole Lot”, включващо Migos.

Днес сякаш официално се завръща с официалния сингъл от предстоящия му солов албум – песента “Want Some”. Вчера “Want Some” направи своята премиера в ефира на Beats1 Radio, заедно с Ebro Darden, който е един от умовете, стоящи зад Beats1.

“Want Some” обещава да стане любима на феновете с мелодичното си звучене и хипнотизиращ бийт. Akon знае как да припомни на хората за себе си, а след като чухме и тази песен, може да сме сигурни, че предстоящият му албум ще бъде наистина добър. Записът “Stadium” ще съчетава различни стилове в себе си и от звученето на последните песни на артиста личи, че отново ще заеме позицията си на горещ изпълнител!

Akon е първият соло артист, който едновременно е на първа и втора позиция в класацията на Billboard Hot 100, два пъти. Артистът има четири тройно-платинени песни, три двойно, повече от десет единично и още толкова сертифицирани със злато заради дигиталните си продажби. Освен това, държи световния рекорд на Guinness за най-много продадени рингтони в света.

В iTunes песента “Want Some” на Akon може да бъде закупена ТУК.


Още новини