назад

Madcon с ново горещо парче

Публикувано на в категория: Музика
 

Въпреки, че лятото свърши Мadcon ни доказват, че парти сезонът е в разгара си.

Норвежците се завръщат с “Keep My Cool” – едно от най-обещаващите парчета за годината.

Madcon умеят да не разочароват феновете си. Още от излизането на сертифицирания със злато сингъл “Beggin” през 2007, родените в Африка Tshawe Baqwa и Yosef Wolde-Mariam се доказаха като експерти в издаването на хитове.

Те могат да повдигнат градусите на всяка една публика, независимо от климатичните условия, с музиката си - пристрастяващ микс от поп, електро, хип-хоп и денс. По-рано тази година, двамата издадоха мегахита “Don’t Worry” (feat. Ray Dalton), с който получиха още по-голямо световно признание.

“Don’t Worry” оглави класациите в Норвегия, както и Германия, Италия, Холандия, Унгария и със седмици се задържа в топ 10 на много европейски държави. Парчето влезе в топ 5 на iTunes в 15 държави и в топ 10 в Германия, Австрия, Швейцария, Норвегия, Финландия, Дания, Италия и Холандия. До този момент, сингълът е златен в Германия, Австрия и Швейцария, тройно платинен в Норвегия, двойно в Италия и платинен в Дания, Холандия и Швеция. “Don’t Worry” има почти 70 милиона прослушвания в Spotify, а официалното и лирик видеото имат общо 52 милиона гледания!

Тръгнал по пътя на платинения си предшественик, “Keep My Cool” е фънки пощенска картичка от слънчева Калифорния. Синьо небе, палмови дръвчета, горещи момичета и изстудени напитки - “Keep My Cool” може да превърне всеки бар в място за щуро денс парти!