назад

Rudimental и Ела Еър ще покорят София тази събота

Публикувано на в категория: Концерти
 

Остават два дни до завръщането на Rudimental пред българската публика и дебютът на британското откритие със зашеметяващ глас Ела Еър.

12-ти септември е датата, която българските меломани, почитателите на дръм-енд-бейс бандата и уникалните вокали на Ела очакват с нетърпение. С тази нощ, която ще започне още в 22:00 с Tekniq, последван най-успешния български DJ – KiNK и нежният глас на Rachel Row, ще стартира подобаващо и новият парти сезон в София.

Поради големия интерес, организаторите от Keen Acts препоръчват на феновете да дойдат по-рано, за да се избегне струпването на входа в часовете преди изпълнението на Ella. Всички входове отварят още в 21:00 часа.  

Ела Еър и групата ѝ ще излязат на сцената около полунощ. Набиращата популярност с огромни темпове британска фурия издаде преди 10 дни дебютния си албум F E L I N E, който съдържа авторските й хитове „If I Go”, “Deeper” и „Together“. За тази специална вечер в София тя ще пристигне със собствена група и ефектно шоу. Очаква се Еlla да изпее и парчето, което я изстреля на върха „Waiiting All Night”.

Веднага след нея на сцената ще се качат и Rudimental с двучасов сет. Те не крият възхищението си от първата среща с българската публика преди 2 години. „Наистина сме много развълнувани, че имаме възможността да се завърнем във вашата страна. Този път пристигаме с новия си албум „We The Generation“, който ще се появи следващия месец, така че ще ви представим и няколко нови парчета. Подготвили сме един много добър диджей сет, който сме сигурни, че ще ви разтърси.“, споделят момчетата от Rudimental дни преди шоуто в София. Очакваме ги да кацнат на българска земя още в ранните съботни часове, а на сцената ще ги видим малко след 01:00 в състав: Leon Rolle, Thomas Jules (Вокали), Mark Crown (Тромпет).

Rudimental и Ела Еър пристигат по покана на KeenActs на 12 септември в Интер Експо Център /София/. Вратите отварят в 21:00 ч., а билетите са почти изчерпани.

 Последни билети на цени от 50 лв. могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim.bg в цялата страна.  

Още новини