назад

Ед и Никол – новата звездна двойка?

Публикувано на в категория: Шоубизнес
 

Клюкарските издания ежедневно публикуват какви ли не истории за популярните личности и този път под техния обстрел са Никол Шерцингер и Ед Шийрън.

Според The Sun, 37-годишната американка и 24-годишния британец прекарвали все повече време заедно и вече са навлезли в първите етапи на романтична връзка.

Никол и Ед са приятели от известно време, но в по-интимен план са се „открили“ наскоро.

В опит да преодолее края на връзката си с пилота от Formula 1 Люис Хамилтън през февруари, Шерцингер се отдала на слушането на музиката на Шийрън. Според източник на вестника двамата били много близки и Никол дори е заявила, че Ед е нейната мъжка версия.

Самият Шийрън също преживя раздаля през март, когато с 24-годишната Атина Андрелос поеха по различен път. Името на изпълнителя беше свързвано и с това на певицата Ели Голдинг, унгарския модел Барбара Палвин и ирландската красавица Луис Джонстън.

Междувременно клюкарските издания публикуваха кадри на Хамилтън, бившия приятел на Никол, с друга нейна колежка – барбадоската поп дива Риана. Двамата са били забелязани няколко пъти да се забавляват заедно, включително на пищен карнавал в родината на Риана.


Още новини