назад

"Край морето" с Пит и Джоли идва в кината през януари

Публикувано на в категория: Кино
 

Десет години след като "Мистър и мисис Смит" ги събра първо на екрана, а после и в живота, най-влиятелната холивудска двойка – Брад Пит и Анджелина Джоли-Пит, е отново заедно пред камерата.

Най-новият проект на носителката на Оскар Аджелина Джоли-Пит "Край морето", в който тя е сценарист, режисьор, продуцент и влиза в главната роля, идва след успешния й последен режисьорски филм "Несломен".

В лентата участват още Мелани Лоран, Мелвил Попо, Нилс Ареструп и Ришар Боренже. 

Филмът проследява историята на американския писател Роланд (Брад Пит) и съпругата му Ванеса (Джоли-Пит), които пристигат в спокоен и живописен френски морски курорт, с цел да спасят брака си.

Прекарвайки все повече време с новото си обкръжение, част от което са наскоро омъжената двойка Леа (Лоран) и Франсоа (Попо), местните Мишел (Ареструп) и Патрис (Боренже), те все по-ясно осъзнават нерешените си проблеми.

Първите кадри от дългоочакваното завръщане на семейство Пит ясно показват, че "Край морето" е издържан и стилово, и като начин на разглеждане на човешката природа в духа на европейското кино и театър от 60-те и 70-те години на миналия век.

В България Край морето излиза през януари 2016 г.

Още новини